прийде у н му розруху...

прийде у німу розруху
хтось колись складать верлібри
                та в цій оселі
ані зору ані слуху
стіни голі
                небо-стеля
і кохання з мікрофібри

тут насправді усе чесно
звірі бігають голодні
                зжерти ладні
той що прийде він воскресне
як помре напередодні
                по чужій пораді

то виходить що він наче
романтик там або
просто той хто любить рачки
писати про добро
(чим правду травить)
ходити по руїнах розкиданих до нас іще
яких секрети ми всі добре знаєм
та випила б я з ним навзаєм
(мене вино цікавить)
хай тягне світ через плече


Рецензии