розб галися чимдал...

розбігалися чимдалі
руйнували сни-причали
в перекинутім астралі
землю-шкіру лоскотали

ні звідки в померзле нічне
з нічого стрибали дніпро
нахилялись над плечем
гомоніли хто про що

час що чорних букв-хвилин
складався із
падав боляче з колін
рядками вниз

їв годинник степо-далі
добігала ніч кінця
вірші грались на стрижалях
погорілого життя

небо те було гливке
так наче тісто
світанок. промені. завіса


Рецензии