сн гу без цей мокрий грудень...

снігу без цей мокрий грудень
заповза вужем у груди
й телефонний дріт щораз
розрізає навпіл нас

куций день як хвіст у зайця
тікає крізь вологі пальці
і знов твереза ніч оця
без початку й без кінця

іще довго подвірям ходити
поки небо краплями бє
і неначе піря прибите
серце моє

світу вяне половина
нищить паморозь траву
це зовсім інша україна
ніж та де я живу

де-не-де старенькі жу-
                равлі
а правда втягнута за ґрати
й землею де весь вік служу
  я над
ніхто не бачив сонцепад

мережа. межі. мереживо – глісе
часотік. на дотик на здогадку
ще один минає рік
куранти... все
спочатку


Рецензии