Щедрiвка

Щедрий  вечір, господаре,
Загадали ви бажання.
В Новий рік усе  здійсниться,
Хай стіл вкрасить паляниця.

Хай дарує сала,дід
Козачата несуть славу.
Вас прославлять і весь рід,
І звеличують державу.

Хай вас люблять зять, невістка,
Хай шанують вас, батьків.
 І приносять добрі вісті,
Про дівчаток й козаків.

Про здобутки, про зарплату,
Про здоровя немовлят.
Щоб було й що нам давати,
Йдем  до інших  щедрувать!


Рецензии