Спов дь серця

Тіні похмурих днів,
Спогади минулого,
Уже намає почуттів,
Нема того, що було.

Надворі осінь, а на душі зима,
У мріях блакитне літнє небо,
Все те, що ще було уже нема,
Нема того, що відчувала я до тебе.

Печально серце б’ється,
Та б’ється, чує ще живе,
Кохання назад вже не вернеться,
Воно померло чи, може, ще помре…

Існує тільки Я і Ти,
Між нами відстань в кілометри,
Назад дороги не знайти,
Як наші почуття ми майже мертві…


Рецензии