Я

Я знову сумую,
Я як ніколи кохаю,
Я бентежність дарую,
Я спалахую і знову згасаю.
Я похожа на вітер,
Я все розкидаю на своєму шляху,
Я солоні сльози витру,
Я всі перешкоди вщент розіб’ю
Я силу свою відчуваю
Я світ породжую в собі,
Я ненавиджу, а потім кохаю
Я довіряю та не довіряю тобі
Я схожа на холод,
Я водночас дарую тепло,
Я як без крил голуб,
Я живу і мені все одно
Я можу літати,
Я можу повзти,
Я можу кричати,
Я одна якщо поруч не ти…
Я – просто людина,
Я ангел поруч з тобою,
Я для тебе, знаю, єдина,
Я назву це любов’ю.


Рецензии