Ревную...

Вечір, зорі, ніжність, губи,
Тепло, турбота, ласка, руки,
Напівтемрява, байдужість, холод,
Любов, крила, білий голуб,
Так невимушено сказано : «Ревную»…
Квіти, червоні, обійми, подяка,
Надбання – горе, радість – утрата,
Самотність, утома, біль, забуття,
Немає нічого, померло життя...
Душевний крик, страждання, сльози,
Терпіти каяття уже не в змозі,
Вічність, темрява, жадібний крик,
Немає того, до чого ти звик,
Б'ється серце, хоч вмерло життя –
Це вічне кохання, це ті почуття.


Рецензии