Вперше

Усе буває вперше : вперше випадає сніг, вперше розквітає вишня в саду біля хати, вперше ти йдеш до школи, ще багато чого буває вперше.
А я померла ...  вперше; хоча, кажуть лише дві речі не можна зробити двічі : народитися і померти. А я це зробила... я померла, можливо, я вже і не існую, можливо я стала ангелом, хоча я цього не заслуговую.... Я померла не відчувши, я не помітила цього, але потім ставало важко : хвилина здавалась годиною, година – роком, а рік – століттям. Здавалось час зовсім зупинився, якби я не перестала б хоч іноді помічати змін пори року, чергування дня і ночі. Це важко пояснити, але я померла. Медики стверджують, що люди не живуть без серця, а я його подарувала, ось так взяла й подарувала, а це значить, що я померла...
Людина – це ангел з одним крилом і тільки обнявшись один з одним вона зможе полетіти. А цікаво, в ангелів є серце?!
Я кожного дня прокидалась знаючи, що моє життя на Землі нічого не варте, але одного ранку я зустріла ангела, який прилетів з неба і ми з ним обнялись... так добре виявляється жити, а ще краще літати в небі і знати, що ця синя безодня лише для тебе...
А ще кажуть : „ двічі не можна народитися і померти ”, - маячня! ....


Рецензии