Iлюструючи небо

Ілюструючи небо пензлями слів,
Я його зіпсувала.
Я у руки взяла стільки снів –
Та усе розікрали.

Небо вабить, спокушує нас,
І лоскоче зіниці,
Спершу шепотом, потім аж раз –
Гуркотять блискавиці.

Та нікому, нажаль, не дано
Розфабовувать небо.
Коли сірим здається воно –
Значить, небу так треба.
21.04.07


Рецензии