Приправлений безмежжям неба

Приправлений безмежжям неба,
Твій смак багаття й хвиль морських,
Зваблива цнота зір нічних –
Ми розірвемо їх тенета.

Зрівняємось з безладдям світу,
Зітремо все, де є межа,
В проміння  сонця – лез ножа,
Що полуденну крають шкіру.

На мить зірвемося у вічність,
Ні радості, ні болю там,
Сльозами й потом всі слова…
Вернуть на землю моря хвилі.

30.06.2007


Рецензии