Новий рiк

Рік новий... Старі думки
посідали коло мене
та й плетуть нові рядки,
ніби гіллячко зелене.
А зелене й білий сніг -
завжди кольори зимові.
Навіть бачу уві сні,
що вони зі мною в змові...
І віршовані рядки
розсипаю по ялинці,
мов зі щедрої руки
Дідморозові гостинці.
...Свято сходить на поріг.
Щось на серці тихо скніє...
А ялинка в Новий рік
так привітно зеленіє.


Рецензии