Краса свиняча

                У Ромнах, на Сумщині,
                на постаменті "красується" свиня...
                У Полтаві хочуть спорудити
                пам’ятник галушці...
                З газет.

Звели свиню на постамент
із благородного металу:
не як засновницю Ромен -
як пам’ятник простому салу...
Галушку хочуть піднести
до неба роменчан сусіди,
неначе символ темноти
на батьківщині "Енеїди"...
Якби рядком "шедеври" ці
поставила тупенька вдача,
немов болячку на щоці, -
ото була б краса свиняча.

              02.01.2006р.


Рецензии