potera

bushevalo sinee more
4uvstvuia bol tvoiu
poteral ti liubov segodna,
poteral ti vsiu jizn svoiu.
ved prekrasnaia ta dev4enka,
4to bila nedavno tvoey,
ubejala s tvoim je drugom
ved stal on doroje ey.
glubokoe sinee more
pla4et nad gorem tvoim,
vzrivaiuza volni o skali,
a ti vsio ne mojesh zabit.
ne mojesh zabit ve4era te,
ved bilo to vsio slovno son.
ved bili vi vmeste nedavno,
segodna odin ti prishel.
glubokoe sinee more ustalo ot buri svoey
naydesh ti druguiu dev4enku
no s4astliv ne budesh ti s ney.


Рецензии