Ти м й

               

           Коли тебе немає поруч,
                небо плаче.
           І сльози крапають
                з моїх очей в долоні.
           Я від кохання вся згораю,
           А це значить -
           Я все зроблю,
           Щоб був лише зі мною.
           Я все життя тебе шукала
           І прагнула тебе зустріти,
           У мрїях образ малювала.
           Тепер ти мій -
                чого іще хотіти?
           Тобї я мрії подарую,
           Тебе назавжди причарую,
           Скажу лише тобі: "люблю"
           І ніжно поцілую.
           Тепер ти мій. Ти тільки мій.


Рецензии