Я не буду ангелом тво м

Я не буду ангелом твоїм,
Ним не хочу бути взагалі.
Випусти мене з своїх обійм
І назавжди тихо відпусти.
А чого чекав від мене ти?
Що довкола буду я кружлять?
Впала через тебе з висоти
І не хочу більше тебе знать.
Колір цноти позабула я.
Білою мене ти не побачиш.
Я забула речі праотця.
Мені байдуже чи ти мене пробачиш.
Яне буду ангелом твоїм!
Так набридло бути ідеалом.
Випускаю цигарковий дим,
Граю безтурботно роль обману.
Ангелом не буду й не була,
Просто так тобі чомусь хотілось.
Я нарешті знаю, що права.
І нарешті ми з тобою розлетілись!


Рецензии