невдалая любоув

моє кохання зовсiм непотрiбно,
хай блискавка його розiб'є вщент!
i хоч шепоче листя про надiю,
так сумно дощ наспiвує пiсень...
ти не покличеш вже мене нiколи,
слова привтнi не почую знов.
я не жалкую - все у владi долi.
тож прощавай невдалая любоув.


Рецензии