Не залишай мене саму...

Зажди, не залишай мене саму
У цій пітьмі, у темряві шаленій,
Бо страх великий перед нею в мене,
Тому не залишай мене саму.

Коли ти йдеш, я ніби глузд втрачаю
І починаю бачити в кутках
Потвор жахливих з кров'ю на руках,
І більш нічого вже не помічаю.

Поряд з тобою жахи відступають,
Потвори знов ховаються у тиші.
Я чую, віти вітерець колише.
І я спокійно очі закриваю.

Не знаю, хто ти, янгол чи диявол.
Мені це, чесно кажучи, байдуже.
Лиш про одне тебе благаю дуже –
Щоб ти не залишав мене саму…


Рецензии