Leave me

Today I want to be alone.
Nobody's here. Only me.
I'm sitting now, singing a song.
I don't want to hear "we".

I don't want to be polite,
I don't want to be well-bred.
I wanna be mine. And I am right.
I'm wild and scared, like a stray cat.

I want to be alone.
Leave me!
It is my final song.
Leave me!
It is my final day.
Leave me!
It's time for me to say:
"Leave me!"

2007-2008


Рецензии
Luda,
Nice overall. There is just an article missing in "singing a song".
Good luck.
Dina

Беляева Дина   10.01.2009 21:26     Заявить о нарушении
Thanks. It's really important for me.

Люда Никольская   11.01.2009 10:51   Заявить о нарушении