dorob-YAN s стихи моя стихия...

Маш мардом наw гап зеошч… Нанек тар Москоw сам
Сен тарам хо, одамард ёthд аз wеф рам,
Там елав бад ЯДЕН ТАРЕД ХО _ накенен  кор
Тар мулке хариб, аз корат  – бор верогд wеф зор…
Оз чесом тар елав, фамом аз wеф thоста ичизас наёthд
Деен дам кочор, бэрезен шароб, Thен хо имконият боth…
Месен   кенен гадое, бэрезен панджое(50), Соз го кенен хо кал…
Ат хабаджеф сен хэвдо тар падъездо , тар дженгал
Ед еда маш баджгала сэцен тар гарибэ джамчид хорд пул
Бад го сен ар хо молк хо, кенен хо зендаге джур…
Ат чулен  сец  елав таруд маш Помере гацен
Дезгага wath мес хо нистат андид нафамен…
Фамет  хо веродарат яхдзинен, ям шеч  ясч кин даwра
Ат чугджам хо бах, таксим якдегар___ Кид кор на!!!!
Иw хо ловд  аз  рихон, иw  харгедж, ат  ега аз хох-дара…
Маш боят  лакам дев гапен маthаthам якгдегар таъна!!!!!!!!!!!!


Рецензии