Зими

зацвіли троянди
на моїм вікні
всміхнений стояв ти
й дарував мені

твій чарівний дотик
вій пухнастих смак
наче білий котик
й пелюстки в руках

зацвіли каштани
під моїм вікном
літо вже настало
нам так добре двом

і зима хай буде
що в ній.. в тій зимі...
двом найближчим людям
зими не страшні

9.01.2009 1.11


Рецензии