Сектор газу

Сектор Газа, сектор Газа
десь на карті світу є.
Нам про нього, мов в екстазі,
наше радіо жує.
Та... у нас тепер своє
лихо, може, чи й не лихо...
З новим роком, як завжди,
наш сусіда мовчки, стиха,
як у секторі жиди,
розпочав лихі ходи.
У нас сектора немає,
та немає й голови,
тож мороку з газом маєм
і, мов турок без халви,
ми не можем без Москви.
А Москві того і треба...
Жде вона такий момент:
упаде морозець з неба
і скує, немов цемент,
все живе, і... Президент
із Москви тоді розкаже
Україні навпрямці
і на практиці покаже,
хто в Європі горобці,
а хто справжнії гравці.
Так усе і відбулося.
Справи ці вже не нові...
А тепер хоч рве волосся
хай отой на голові,
що у нас при булаві.
Тож ні сектора, ні газу
на сьогодні в нас нема.
Не було й, на жаль, ні разу,
Україна щоб сама
цьому злодію за фахом
показала дулю з маком,
щоб завершилась ця гра.
А давно уже пора...


Рецензии