Груша

Народ - немов боксерська груша:
його товче провладна вертикаль.
Мене від того сльози душать,
що він не хоче здачі дать, на жаль...

Коли ж традицію порушиш -
з людського серця знімеш давній щем,
народе мій, і замість "груші"
ти станеш справжнім воїном-борцем?

                08.04.2007р.


Рецензии