Божевiлля

Я триста років був невільний.
Чи, може, й більш. Хто рахував?..
Але тепер я - божевільний,
бо маю те, чого не мав.

Отак бува, коли на волі
враз опиняються раби:
вони, немов курчата голі,
не знають, далі що робить.

Минає час. Жовтіє зілля.
А я мов граюся в лото...
Невже і справді божевілля
не виліковує ніхто?

              30.11.2007р.


Рецензии