Нове

Як хочеться чогось нового...
але усе колись було...
Хоч би вже стежку до старого
життя снігами замело.

Було, було... Та чи й насправді
в житті нового не бува?..
А он, за звичаєм прадавнім,
калина, бачу, поспіва.

І хоч стара ота калина,
та молоді її плоди.
І хай старе, як завжди, гине -
до нас нове з старого лине,
мов струм джерельної води.

                15.01.2008р.


Рецензии