Гнiв

Попри всі великі негаразди,
я Росію все одно любив,
бо в сусідській хаті лихо й празник
відбивають в серці свій мотив.
Та коли російськії військові
нищили Ічкерії синів,
замість тої дружньої любові
у моїй душі з’явився гнів.
А сьогодні землю Саакадзе
двоголовий заклював орел.
Тож чому народ всього Кавказу
злодія за горло не бере?
Не бере... неначебто чекає,
поки всіх двоглавий заклює.
І мене тривожить і лякає -
що ж гетьманство думає моє?

               25.08.2008р.


Рецензии