Кричу!

Я ніби в невагомості якійсь:
мене ніхто не знає і не чує,
і на землі своїй я наче гість -
кричу, кричу, та все, як завжди, всує.

Усі глухі неначе навкруги,
чи вуха їм байдужістю заклало,
і що для мене стало дорогим,
для багатьох - немов без хліба сало.

Та я кричу, до сліз кричу про те,
що в мене здавна в серці наболіло,
кричу, щоб на душі не обміліло.
Душа без цього мохом поросте.


Рецензии