Що таке кохання?

Кохання - з двох боків  медаль,
У ньому є і радість, і печаль.
Розібратися прийшла хвилина,
Який секрет таїть це Диво?
Солодким трунком чаша повна,
Її з усміхом на вустах
Амур підносить в час світання.
Веселкою у квітів пелюстках
Заграє до життя бажання.
Надії й мрії всі з глибин душі
Складитимуться враз у вірші.
Кохання - з двох боків медаль...

             08-09.01.2009 г.


Рецензии