Приватизация

Надумався дід Омелько
Приватизувать земельку.
Тай земельки небагато
Тільки батьківська хата,
Груша дичка та
Ще дідова криничка.
Від сусідів чув
Омелько безкоштовно
Ту земельку буде він
Навіки мати
Зможе й дітям передати.
От зібрався дід по тому
Тай поїхав ло раьону.
Вистоявши довгу чергу
Табаком, щоб не пахтіло,
Зісмоктав м,ятну конфету
Почвалав до кабінету.
В кабінеті дівка гарна
За столом ,їй Омелько
Б,є чолом діло він розповідає
Дівка слухає ,моргає,
Потім діду поясняє.
Безкоштовно так-то воно
Виглядає по закону
Тільки нам платити треба
Зробим ми земельці зьомку,
Підішємо документа
І за цю роботу діду
Треба буде заплатити.
Завтра на світанку
Приїздіть до банку
Розсчитаєтесь тоді,
Получете документа
 Що то вже ваша земелька
Що тут діяти рідненькі
Нема грошей у Омелька
Отаке то безкоштовно.
Мовчки іхав дід додому
Отака штукація та
приватизація.


Рецензии