Новорiчне

Йде зима на всьому світі.
Сніг завіявсь у танок.
Любо граються з ним діти.
Час виспівує: "цок-цок!"

Час навшпиньках по хвилинках
Утікає за поріг,
Де гуляють в кожушинках
Дітлахи і сніговик.

Ненапружено, раптово
Рік старий без сліду зник.
Надійшло Різдво Христово
І Новий чудовий рік.

Тож із святом вас вітаю!
Хай приходить щедрик в дім!
Щиросердно я бажаю
Радощів і щастя всім!


Рецензии