Л. Л

Л.Л.

Пачакай жа трошачкі,
Не будзі ад сну!
Як той кот ад кошачкі –
Не пакінь адну.

Дай напіцца мне
 Кропляй халадзенькаю,
Дай пабачыць мне
Ту любоў маленькую.

Мне ўсё верыць хочыцца
Ў працяг вясны,
Але песня скончыцца –
Не пачнемся “мы”.

Дай ты моцу мне
Працягнуць вітанне.
Пашкадуй мяне
І схавай растанне.

Я зусім не ведаю
Аб тваім чуцці.
Як не сумна, думаю
Яго нет ў жыцці.

Ты ніколі заўтра
 Не зірнеш сюды.
Гэта стане праўдай,
Незнаёмцам – ты.

Але зараз трошачкі
Пачакай мяне,
Да апошняй кропачкі
Ў маей вясне.
10.05.2007

 


Рецензии