Святий Вечiр

"...В Рождественский Вечер
Души Надеждой Высокою лечим..."
(из песни группы "Белый Орёл" "Храмы России")

Святий Вечір наступає,
На небі зіронька встає.
Марія - в яслах Немовля являє,
Яке Спасіння світу принесе.
Волхви прийшли та поклонились,
Коли про Диво взнали те.
Звістка, що Син Божий народився
Луною дзвонів облетіла по Землі.

        06.01.2009.


Рецензии