Памяти Валерия Лобановского

Пам'яті Валерія Васильовича
        Лобановского.

Життя пробігло, наче гра,
Два тайми на зеленім полі...
Мов легким дотиком пера,
Мерщій пройшло по нашій долі.

Навіки в пам'яті людській,
Поважний погляд. Блиск медалей,
Та фантастичний кутовий,
Король з м'ячем - на п'єдесталі.

"Динамо" київське вітає,
Бажає щастя землякам,
Його Комета ясно сяє,
Новим всміхається вікам.

І кличе всіх нас на футбол,
На стадіон у центрі міста,
Дорогоцінний шлях з намиста,
І в нагороду - диво-гол!

Автор Геннадий  Сівак.
2 червня 2002 року.


Рецензии
Светлая память!
Спасибо за творчество на украинском языке!
Музы в лад!

Валерий Буслов   15.08.2019 07:04     Заявить о нарушении
Спасибо Вам огромное, Валерий!
С теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   15.08.2019 20:34   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.