До щастя

Відвези її, доленько, відвези,
Ганну, Ірину чи Настю
Під знаком Діви чи Терези,
До щастя, люба, до щастя!

Збентежену, обурену, лиху,
На дотик - вулканічну,
В любові - лагідну, сліпу,
Цю жінку пересічну.

Ніщо ж не варто її сльози.
Хай йому грець і трясця!
Відвези її, доленько, відвези
До щастя, люба, до щастя!


Рецензии
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.