Родной город

                Э мальовниче місто в Україні
                З дитинства рідне
                Моє життя моя надія
                Рідна моя Олександрія
                Твої широкі вулиці сади
                І парки і мости
                Каштани прикрашають
                Із кінця в кінець
                І невеличка річка Інгулець
                Її зелені бережки
                І верби над водою
                На все життя зі мною
                Його воєна і шахтарська слава
                Увіковічила містечко у віках
                І в космосі Олександрії син
                Продовжував батьківську славу
                І ще не раз Олександрія
                Прославить нашу Україну


Рецензии