Схамениться люди

                Не було святішого нічого
                По усіх роках
                Ніж малесенька дитинка в мами на руках
                До чого ж ти дожилася ненько Україно
                По дорогах твоїх знову бродять Катерини
                Своїх діток оставляють
                А ще гірше і вбивають
                І малятко безневине
                В смітник викидають
                Схаменіться люди бо це ж наші дочки
                Себе виставляють по всій Україні
                На торги ганебні
                Панам в лімузинах
                Схаменіться тай загляньте
                Своїм дітям в душі що там
                Чи квітка пахуча
                Чи змія повзуча
                Поселилась
                Схаменися і ти ненько Україно
                Придивись до своїх діток
                Бо й сама загиниш


Рецензии