Стелися барвинку

                Стелися барвінку зелені листочки
                Аби нам радіти з ранку і до ночки
                Аби нам радіти не грошам чи злату
                А тому рдіти що душа багата
                Щоб по нашим хатам лихо не бродило
                Щоб зростало щастя деб не посадили               

               


Рецензии
Просто чудо,а не стих! Это достойно музыки.

Люба Цыганова

Люба Цыганова   09.01.2009 22:45     Заявить о нарушении