Комсомольск на Днепре

                Э місто  Комсомольск
                На березі Дніпра.
                Де б не була,
                Душа до нього лине.
                Маленька цяточка
                На карті України,
                Та славиться велично в Батьківщині.
                Живуть там металурги, гірники
                Їх руки молоді
                Наш Комсомольск творили.
                Проспекти, вулиці, сади
                Дитячий сміх лунає навкруги.
                І хоч весь світ ти обійди,
                То міста кращого немає,
                Як Комсомольск,
                Маленька цяточка
                На карті України.


Рецензии