33

33... Наче цілиться просто у мене
      розпроклята очкова змія,
      і під поглядом злим і скаженим
      розіп’ята Вкраїна моя.
33... В тридцять три розіп’яли Христоса.
      На просторах козацьких степів
      в тридцять третьому випали роси -
      смертоноснії роси катів.
33... Ніби стискує боляче зашморг
      на страждальницькій долі моїй.
      Стільки виморив люду нізащо
      більшовицький отой буревій!
33... За померлих помолимось Богу
      і... в майбутнє не стишим ходи,
      бо так довго збирались в дорогу,
      а тепер - ні туди ні сюди...
      Скільки йтиме народ на голгофу,
      щоб воскреснути вже назавжди?
 


Рецензии
Долго идти мы будем,
Но истину найдем,
И быть может полюбим,
И Звезды привзойдем!

С теплом,Д.Котов

Даниил Котов   07.01.2009 17:21     Заявить о нарушении