А что ж тогда - любовь

*
Не рідко кажуть,
Рік минув, як день.
Виходить,
Що прожив на світі мало.
А що ж тоді кохання – у житті?

*
Не редко говорят,
Что год прошёл, как день.
Тогда выходить,
Что прожил я мало.
А что ж тогда любовь – в этой жизни?


Рецензии