Де добро?

Перо, чорнила й захід сонця світла,
Переді мною чистий аркуш і чуття,
А позад мене – мрії, що розбились
Об ржаву дійсність і німе буття...

У пам’яті моїй життєве поле
Війни зі злом. Воно, немов маяк:
Для перемоги треба силу волі
В собі зібрати в праведний кулак!

Переді мною аркуш, вже пишу я
На цьому аркуші: «За боротьбу зі злом!»
А вглибині душа мені віщує:
«Будь сам добрішим – буде і добро!»


Рецензии