Pathos Thales borrowed

Pathos Thales borrowed

Inconspicuously coming, gradually revealing
Its hollow limbs
And fragrantly shaking, and ruthlessly binding
Old world to change –
Apeiron – as more hopeless water I deem


Рецензии