Радзiуся ангелочак

Радзiуся ангелочак,
Радзiуся ад Любвi.
I залацiсты верасень
Сустрэу свае дзiця.
О, Мiласцiвы Божа,
Радзiлась немауля!
Радзiуся ангелочак,
Радзiуся для Любвi.
Богамацi  уцяшэнне.
Лiстапад. Хрышчэнне.
Другое нараджэнне
Успрыняла дзiця.
 I cам Святы Антонi
Дабраславiу дзiця.
Маленькая Кацюшэнька
Зноу нарадзiлася,
Ачысцiушысь ад грэха,
Святой вадой  i
Мiрам хрысцiлася.
 
           14.11.2001г.


Рецензии