Вогонь любовi

Позолотила осінь долю у літах,
Хоч  ще її в ту пору не чекали.
Любов у вирій відлетіла ніби птах,
В душі  весною зимонька настала.

     Приспів:
У душах Бог весну створив,
У зимній день зорить!
Кохання сонцем запалив,   
Вогнем в серцях горить!
Святий і вічний він для нас,
Як вічній Господь Бог
Горить і гріє в зимній час
Його свята любов!

Приспів:
Весна зігріла наші доленьки теплом,
Тебе, кохана, зустрів у ясний день.
До нас вернулась не завершена любов
І у коханні лід розплавився  вогнем.

Приспів:
Щасливий день в серцях, кохана, над усе!
Холодний вітер зиму навіває.
Та вже страждання він  не принесе,
Тепло душі  в любові зберігаєм.
                02.03.2008 р.


Рецензии