Непорочн

У житті, мов птах, літаю... 
Волю в доленьці  люблю.
Почуття з душі кохання,
Як вино дозріле п’ю!

Ніби  крила виростають,
Вслід за мрією несуть.
Непорочна є кохана,
У любовній силі  суть.

Не зрівняна вона в світі,
Мов у папороті цвіт.
Непорочні лиш уміють,
Смакувати її плід.

Він солодкий, він медовий,
До  птиць синіх в рай веде.
Смак хто взнає, той без болю –
Всі спокуси обмине.


Рецензии