Долин оберiг

 
Дарувала мати, їм життєве поле...
Хоч діток багато, кожному своє.
Батенько від хати силу втілив долям,
Поленько здолати і життя земне.

Розлетілись діти різними шляхами,
Поленьком розквітлим - радували світ.
Лиш одна стежина зводила до мами
Й батьківська хатина з'єднувала рід...

...Виросли онуки у родиннім колі,
Потискають руки вже батьки батьків.
Хоч зима сивіє у старенькийх долях,
Весну  в душу віють дітки-солов'ї...

...Стала полем мати, батько-промінь сонця,
Та до себе манить, святістю їх дім.
Хоч дітей багато, сяво у  віконці,
Бо ж батьківська хата - долин оберіг.


Рецензии