Ожидание ЯС

Чекання

Стежку рипучу
Я протоптав у саду –
За кимось скучив.

В синьому небі
Льотчик торує лижню.
Мабуть, так треба.

На небокраї замовк
Голос. Завіяв
В полі сріблястий димок –
Курить завія.


Ожидание

Скрипучую тропу
Я протоптал в саду –
За кем-то соскучился.

В синем небе
Лётчик прокладывает лыжню.
Неверное, так нужно.

На горизонте умолк
Голос. Завеял
В поле серебренный дымок –
Курить метель.


Рецензии