Не треба

Мені соромно дивитись собі в очі
Добре, що це просто нереально
Інколи признатися не хочу
Що мій світ - це більше ніж нормально
І любов - вечірня залізниця
І думки не дивляться на небо
Мрії дві - застрелиться й напиться
Це і все. а плакати не треба.


Рецензии