Призвання

Моя вчителька матуся,
Як вона і я вже є.
За вікном Дощ не вщухне,
Небо слізки щиро ллє.

Та я марно час не гаю,
Хоч і сумно у дворі –
Сторінки книжок гортаю,
І з сестричкою у грі.

З нею весело мандрую,
По малюнках вчу читать.
Як воркують дикі гулі,
Де квітує Іван-чай.

Колобка порятували,
Роздивлялись «мій додир»
Зирк, аж сонечко вже сяє,
Й ми побігли гратись в двір!

А увечорі матуся,
Відмічала мій урок.
До вчительства, ти Катрусю,
Вже зробила перший крок!


Рецензии