Годi, годi, мамо!

http://makrus-studio.com/node/927

Ранками так само
В небі море китиць.
Годі, годі, мамо,
За дочку журитись!

Як піду в ліщину
Проліски збирати,
Красеня зустріну -
Приведу до хати.

Сплеснеш ти руками:
"Ой, який гарненький!"
Поладнає з нами,
Тещі скаже "ненька".

Чарочки поставим,
Шкварки на закуску,
Рушить за сватами -
Запечемо гуску.

Стане лежебока
Жити в нашій хаті.
Будем на всі боки
За ним прибирати.

Дрова та колоди
Будемо носити.
З однієї вроди -
Джерела не пити.

Вечері так само
Сонечко сідає.
Годі, годі, мамо.
Кращого немає.


Рецензии
Чудово! Дякую. Приємна річ. Читав з задоволенням.
Нехай щастить,

Ладомир Михайлов   06.11.2011 18:32     Заявить о нарушении
Щиро дякую!

Татьяна Левицкая   06.08.2013 13:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 22 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.