***

Чудернацько чути дзвін,
Тих хвилин, що більше не вернути.
Відвішу щиро низький вам уклін
І спробую про все тот час забути.
Навіщо підіймати все з глибин
Смарагдово-чорніючого моря?
Повір, ти не залишишся один,
Але не зможеш відректись від горя.
Хоча давно згнила твоя душа.
В ній все ж залишилась краплиночка надії.
Як кажуть, за душею ні гроша,
Але в душі найголовніші мрії!


Рецензии